13-03-2020

Talend breidt Europees leiderschap uit

Deel dit bericht

Talend, aanbieder in cloud data-integratie en data-integriteit, heeft haar Europees leiderschap uitgebreid om de zakelijke cloudactiviteiten in de regio verder te kunnen ontwikkelen. Gareth Vincent zal als SVP of Sales EMEA aan de slag gaan bij Talend. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het toezicht op de dagelijkse werkzaamheden en het ontwikkelen en implementeren van groeistrategieën binnen Europa. Het bedrijf heeft eveneens Muriel Raffatin aangesteld als Head of Marketing EMEA en Dafydd Llewellyn als Regional Vice President of Sales UK & Emerging Markets.

Gareth Vincent heeft meer dan twintig jaar software- en cloud-ervaring. Voorheen was hij VP Sales & General Manager bij Docker in Europa en verantwoordelijk voor alle salesactiviteiten in de regio. Voor Docker was hij werkzaam bij Concur en medeverantwoordelijk voor het opbouwen van business in Europa. Hij heeft verschillende leidinggevende rollen gehad binnen de organisatie, waarbij hij gedurende de laatste zes jaar leiding gaf aan het Global Sales-team.

Talend stelt eveneens Muriel Raffatin aan als nieuw Head of EMEA Marketing, ter bevordering van investeringen en de groei van het bedrijf in Europa, om Talend een strategische partner te maken van Europese enterprises. Voor Talend was zij werkzaam in verschillende leidinggevende marketingrollen bij Kantar Media en TNS Media Intelligence.

Dafydd Llewellyn gaat aan de slag bij Talend als Regional Vice President of Sales UK & Emerging Markets. Hiervoor werkte hij 16 jaar bij SAP Concur, waar hij verschillende leidinggevende salesrollen had en meebouwde aan een van de snelst groeiende onderdelen van SAP Concur in Europa.

Company:

Talend

Partners