18-02-2020

Thales levert identificatie- en securitytechnologie aan Fujitsu

Deel dit bericht

Thales breidt de wereldwijde samenwerking met Fujitsu uit. Het Japanse technologiebedrijf maakt gebruik van Thales-technologie voor haar vernieuwde aanbod op het vlak van beveiliging en versleuteling van bedrijfsgegevens. Daarbij doet Fujitsu een beroep op een volledige range aan Thales-producten, oplossingen en diensten voor de Public Key Infrastracture (PKI)-systemen van Fujitsu waarmee uitgifte van digitale certificaten mogelijk wordt.

De identificatie- en beveiligingstechnologie van Thales wordt integraal onderdeel van de data-encryptiediensten van Fujitsu die als clouddiensten worden aangeboden op een Microsoft-platform. Alle nieuwe diensten zijn inmiddels ook in Europa beschikbaar.

Fujitsu kiest voor de Data Protection On Demand-oplossingen van Thales. Hiermee is het Japanse bedrijf in staat end-to-end dienstverlening aan te bieden voor de versleuteling van kritische bedrijfsgegevens vanuit de cloud. De nieuwe services maken deel uit van Fujitsu's Data Protection-portfolio. Deze is wereldwijd beschikbaar voor klanten ter beveiliging van data zowel op eigen locatie als in hybride en multi-cloudomgevingen.

Partners