13-02-2020

Doculayer.ai zoekt nieuwe partners in Nederland

Deel dit bericht

Doculayer.ai, leverancier van een intelligent contentplatform op basis van artificial intelligence en machine learning, is op zoek naar nieuwe partners. Met het aantrekken van onder meer consultancy-organisaties, system integrators en resellers wil het bedrijf de groei op de Nederlandse markt versnellen.  

Doculayer.ai helpt organisaties om met artificial intelligence en machine learning grote hoeveelheden ongestructureerde informatie te analyseren, te verrijken en te verbeteren. Organisaties die oplossingen van Doculayer.ai gebruiken zijn onder andere KPN, Ahold en het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

Als veelbelovende startup ontving Doculayer.ai vorig jaar 3 miljoen euro groeikapitaal. De organisatie heeft zich ten doel gesteld internationaal marktleider te worden op het gebied van Intelligent Content Management. “Om dit te realiseren zien we naast het uitbreiden van onze organisatie een belangrijke rol voor partners”, zegt Wim van Dam, mede-oprichter & sales en marketing director bij Doculayer.ai.

Ondersteuning nieuwe partners
Voor ondersteuning van nieuwe partners biedt Doculayer.ai diverse mogelijkheden. Nieuwe partners krijgen een bootcamp aangeboden waarin ze in vijf dagen worden klaargestoomd om de oplossingen van Doculayer.ai te kunnen configureren en implementeren bij klanten. Het doel van het partnerprogramma is om nieuwe partners zodanig te trainen op data science en artificial intelligence dat ze de mogelijkheden en onmogelijkheden op de juiste manier kunnen inschatten. Daarvoor krijgen ze, naast de bootcamp ook toegang tot uitgebreide documentatie en worden ze ondersteund door de engineers van Docylayer.ai bij de implementatie van de oplossingen bij klanten.  

Groei op Nederlandse markt
Wim van Dam, mede-oprichter en sales & marketing director bij Doculayer.ai is op zoek naar consultancy-organisaties, system integrators en resellers die de groei op de Nederlandse markt kunnen versnellen. “Dat mogen zeer diverse clubs zijn. Het kunnen enerzijds specialisten zijn in Robotic Process Automation (RPA) die zich bewust zijn van het feit dat er voor het structureren van informatie intelligente informatiemanagement-oplossingen nodig zijn. Maar ook partners actief in document management, die met onze AI-oplossingen extra waarde willen toevoegen aan hun oplossingen, zijn welkom. Grote system integrators zijn ook erg interessant voor ons omdat zij onze technologie eenvoudig kunnen toevoegen aan de diensten die ze klanten al bieden.”

Van Dam is in eerste instantie op zoek naar partners in Nederland. “Dit is onze thuisbasis en hier zien we nu de grootste kansen voor groei. Op termijn hebben we ook internationale groei-ambities. Eventuele partners uit het buitenland kunnen zich dus zeker ook bij ons melden”, aldus Wim van Dam.

Partners