10-02-2020

MicroStrategy 2020 wil nieuw tijdperk van Enterprise Analytics inluiden

Deel dit bericht

MicroStrategy heeft tijdens MicroStrategy World 2020 in Orlando MicroStrategy 2020 onthuld, de nieuwste release van haar vlaggenschip enterprise analytics platform. Het platform levert talrijke ontwerp- en prestatieverbeteringen en mogelijkheden, met onder andere Selfservice-authoring, Jupyter- en RStudio-connectoren voor Data Scientists.

Verbeteringen aan de HyperIntelligence-technologie zijn ontworpen om overal bruikbare inzichten te leveren in nul klikken. CEO Michael J. Saylor van MicroStrategy is verheugd met de onthulling van de recente platformrelease. “Wij geloven dat MicroStrategy 2020 alles is wat een Intelligent Enterprise nodig heeft om krachtige, beheerde en veilige applicaties te bouwen die schaalbaar zijn zonder compromissen. Dit jaar markeert ook het volwassen zijn van HyperIntelligence, een van de snelstgroeiende producten in onze dertigjarige geschiedenis. HyperIntelligence wordt mainstream omdat het werkt waar de gebruiker werkt - in productiviteit en webapplicaties die mensen dagelijks gebruiken.”

MicroStrategy 2020 levert ontwerp- en prestatieverbeteringen aan HyperIntelligence, waardoor gebruikers binnen een gehele onderneming gemakkelijker toegang hebben tot HyperIntelligence-inzichten op hun alledaags gebruikte websites, applicaties en devices. HyperIntelligence is beschikbaar voor Chrome, Edge (bèta) en Outlook en ondersteunt een groter aantal zakelijke gebruikstoepassingen met ontwerp- en prestatieverbeteringen voor HyperIntelligence voor web. Met MicroStrategy 2020 biedt HyperIntelligence ook snelle contextuele inzichten in de mobiele wereld met nieuwe apps voor iOS en Android, voor zowel tablets als smartphones. HyperIntelligence-kaarten bevatten nu dynamische koppelingen waarmee gebruikers direct actie kunnen ondernemen vanuit kaarten in bijbehorende toepassingen.

Selfservice-authoring
MicroStrategy 2020 maakt een sprong voorwaarts in de Dossier-functionaliteit door een free-form canvas te introduceren om interactieve ontwerpen te maken, met grids voor complexe datarepresentatie, maatwerk in visualisatie van kaarten, dossier-naar-dossier-koppelingen en integratie voor survey’s om gebruikersinzichten te verzamelen vanuit het MicroStrategy-platform. Met een compleet arsenaal aan self-service authoring-mogelijkheden, kunnen gebruikers prachtige dossiers, kaarten en rapporten bouwen die goed passen bij de unieke data en zakelijke gebruikscasussen van hun organisatie.

Jupyter- en RStudio-connectoren voor Data Scientists
MicroStrategy 2020 levert geoptimaliseerde connectoren, waaronder twee nieuwe connectoren voor Jupyter en RStudio. Deze zijn specifiek voor dData Scientists, waardoor ervaren gebruikers vertrouwde, gereguleerde gegevens van MicroStrategy kunnen invoeren in hun predictive analyticsprojecten met behulp van R en Python. Het levert ook belangrijke verbeteringen aan de connectiviteit van de gegevensbron, inclusief ondersteuning voor 17 nieuwe cloud-applicaties. Een embedded SDK stelt ontwikkelaars in staat om snelle responsieve dossiers eenvoudig in te bedden in webapplicaties, evenals tal van prestatie-optimalisaties en functionaliteitverbeteringen voor bestaande MicroStrategy API's. Met deze verbeteringen, connectoren en meer kunnen ontwikkelaars MicroStrategy-analyses uitbreiden, integreren en insluiten in hun web- en mobiele applicaties met behulp van een breed scala aan platform-SDK's, JavaScript-bibliotheken en REST API's.

MicroStrategy Cloud Platform
MicroStrategy 2020 biedt tal van verbeteringen aan het MicroStrategy Cloud Platform waarmee beheerders het MicroStrategy-platform in enkele minuten op AWS of Microsoft Azure kunnen implementeren. Bovendien biedt de release ondersteuning voor Microsoft Intune via AppConfig voor zowel MicroStrategy Mobile en MicroStrategy Library, en verbeteringen aan Platform Analytics om real-time telemetrie-informatie via MicroStrategy Workstation te tonen. Het MicroStrategy Cloud Platform wordt aangeboden op Azure-omgevingen in nieuwe regio's, waaronder Centraal Canada, Zuidoost-Azië, Australië Zuidoost, Noord-Europa, West-Europa, Midden-VS, West-VS, West-VS 2 en Oost-VS.

De open architectuur van MicroStrategy 2020 omvat keuzevrijheid met een open API-laag die gebruik maakt van de Enterprise Semantic Graph van MicroStrategy voor vertrouwde, beheerde gegevens en multiplatform-flexibiliteit voor implementatie in de cloud. MicroStrategy 2020 stelt organisaties in staat om veilige, krachtige en schaalbare toepassingen te maken die compliant zijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR) en de Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA).

Bekijk hier meer informatie over MicroStrategy 2020

Partners