05-02-2020

InterSystems wint twee 2020 Best in KLAS Awards

Deel dit bericht

InterSystems heeft aangekondigd dat KLAS Research het InterSystems TrakCare Unified Healthcare System heeft uitgeroepen tot de 2020 Best in KLAS Award-winnaar in de Azië/Oceanië-regio voor Acute Care EMR en InterSystems HealthShare Unified Care Record als leider op het gebied van interoperabiliteitsplatforms.

Het rapport '2020 Best in KLAS Global Software Services' is gebaseerd op tevredenheidsbeoordelingen die in 2019 zijn verzameld door zorgaanbieders in twee segmenten: Acute Care Electronic Medical Records (EMR's) en de categorie Interoperability Platforms. Het erkent de softwareorganisaties die uitblinken in het helpen van zorgprofessionals om betere patiëntenzorg te bieden. Elk jaar verzamelt KLAS Research feedback van duizenden zorgaanbieders om een nauwkeurig en onpartijdig overzicht te bieden van de prestaties van leveranciers in de branche. De aanduiding Categorieleider is gereserveerd voor best presterende oplossingen die geselecteerde marktsegmenten leiden.

TrakCare is zes keer bekroond met een Best in KLAS Global (niet-VS) prijs in de categorieën Patient Administration System en Acute Care EMR. Dit is de derde keer dat TrakCare is onderscheiden met de Global Acute Care EMR-prijs voor de regio Azië/Oceanië. Het TrakCare unified healthcare information system wordt vertrouwd door zorgaanbieders in 25 landen en stelt hen in staat om veiligere, efficiëntere en beter gecoördineerde zorg te leveren. Als Category Leader voor interoperabiliteitsplatforms ontving InterSystems HealthShare Unified Care Record een opmerkelijke 91/100 goedkeuringsclassificatie.

Patiëntenzorg verbeteren
"Als een wereldwijde organisatie ziet InterSystems uit eerste hand hoe zorg wordt geleverd in verschillende scenario's en de unieke technologie-uitdagingen die verschillende regio's tegenkomen," zei Christine Chapman, Vice President voor TrakCare bij InterSystems. “Door deze inzichten kunnen we onze producten en diensten aanpassen om onze klanten een robuuster aanbod te bieden dat aan hun behoeften voldoet. We zijn voortdurend op zoek om onze klanten de best mogelijke technologie te bieden en deze erkenning is een bewijs dat we ons doel bereiken. ”

Don Woodlock, Vice Presidentvan HealthShare bij InterSystems, is trots op de ontwikkeling van technologische oplossingen die klanten en partners van data voorzien om de levering van patiëntenzorg te verbeteren en data-analyse te ondersteunen. ”We weten dat interoperabiliteit de kern vormt van een uniforme gezondheidszorgdossier en het KLAS-onderzoeksrapport 2020 valideert het werk dat we doen om een ​​naadloos proces voor onze partners te creëren, en bijgevolg betere patiëntresultaten."

Partners