23-12-2019

DataRobot onthult nieuwe Tableau-functie om waarde te leveren met AI

Deel dit bericht

DataRobot heeft een verbeterde integratie met Tableau aangekondigd, waardoor het voor analisten eenvoudiger wordt om voorspellingen binnen Tableau-dashboards te visualiseren. Met de functies kunnen Tableau-klanten voorspellingen van DataRobot publiceren in een Tableau Data Source die naast andere bedrijfsgegevens kan worden gevisualiseerd.

Voortbouwend op DataRobot Insights, een Tableau-extensie die in 2018 is uitgebracht, elimineert de nieuwe functie de behoefte aan tools van derden of tussenliggende bestanden om voorspellingen in Tableau te krijgen. Dit geeft bedrijfsanalisten zonder technische data science training, maar met diepgaande domeinexpertise, de mogelijkheid om verborgen patronen te identificeren die voorheen niet ontdekt zouden blijven en de oorzaak-en-gevolg van verschillende variabelen op een voorspelde uitkomst te analyseren.
Met ingebouwde best practices biedt DataRobot automatisering gedurende de gehele AI-levenscyclus. Met de tools krijgen Tableau-klanten Machine Learning-mogelijkheden om de reikwijdte van hun analyse uit te breiden van historische naar voorspellende data-analyses.

Partners