27-12-2019

Pink Elephant Business Intelligence gaat verder als 2Foqus

Deel dit bericht

Pink Elephant Business Intelligence B.V. gaat per 1 januari 2020 verder onder de naam 2Foqus B.V. Vanaf dat moment maakt 2Foqus geen onderdeel meer uit van Pink Elephant B.V. Buiten de naamswijziging verandert er niets voor klanten, leveranciers en partners.

Pink Elephant Business Intelligence B.V. heeft besloten onder eigen vlag verder te gaan vanwege snelle ontwikkelingen op het gebied van data en analytics. De naamswijziging moet zorgen voor een duidelijke positionering van het bedrijf, puur gericht op Data & Analytics. De naamswijziging is onderdeel van de transitie van de organisatie die tot doel heeft gericht te innoveren en haar toegevoegde waarde te vergroten. Eerder had Pink Elephant B.V. al bekend gemaakt zich uitsluitend nog te willen richten op haar positie als Cloud Service Integrator, waarin Pink Elephant een forse groei doormaakt.

Dave Jansen, directeur/eigenaar van Pink Elephant Business Intelligence is trots op de nieuwe (oude) naam. “In 2011 hebben wij de Business Intelligence organisatie 2Foqus opgericht, die is uitgegroeid tot een succesvol bedrijf. In 2015 zijn wij samengegaan met Pink Elephant om breder te opereren.” 2Foqus B.V. blijft gevestigd in Breda en onder leiding van dezelfde directie die de 25 medewerkers aanstuurt. Met oplossingen van Microsoft, Qlik en TimeXtender zorgt 2Foqus ervoor dat haar klanten datagedreven beslissingen kunnen nemen.

Pink Elephant B.V. gaat zonder Business Intelligence tak verder en blijft zich richten op het leveren van maatwerk IT-oplossingen als Cloud Service Integrator. Pink Elephant is internationaal actief met 350 professionals in vier disciplines: Outsourcing Services, Professional Services, Consulting en Education.

Partners