Nigel Turner presenteert keynote op DW&BI Summit 2020

Deel dit bericht

Nigel Turner zal tijdens de Data Warehousing & Business Intelligence Summit op 25 en 26 maart 2020 een keynote presenteren: ‘Data Governance and Architecture – Making the connections’. Hij zal uitleggen hoe verbinding wordt gemaakt en welke rol Business Intelligence en Data Warehousing spelen bij het definiëren van een robuust en duurzaam Governance-programma.

Nigel Turner is Principal Information Management Consultant voor EMEA bij Global Data Strategy Ltd. en vicevoorzitter van de Data Management Association (DAMA) van het Verenigd Koninkrijk. Nigel heeft meer dan 25 jaar ervaring in Information Management, zowel binnen internationale concerns als British Telecommunications als in zijn rol als extern consultant bij meer dan 150 klanten wereldwijd waaronder British Gas, UK Environment Agency, Intel US om er een paar te noemen. Hij spreekt regelmatig op internationale congressen en werkt tevens als part time project manager bij Cardiff University National Software Academy.

In zijn keynote ‘Data Governance and Architecture – Making the connections’ zal Nigel Turner uitleggen hoe het implementeren van Data Governance zonder afstemming op een gedefinieerde onderneming en data-architectuur vol gevaren is. Nu data steeds meer als een kritisch bedrijfsmiddel wordt beschouwd, omarmen meer organisaties de concepten en werkwijzen van Data Governance. Als gevolg hiervan is Data Governance vandaag een van de meest populaire onderwerpen in datamanagement, waarbij zowel wordt gefocust op hoe Governance-gedreven verandering bedrijven in staat kan stellen om beter gebruik te maken van hun data en ook om hen te helpen bij het voldoen aan wet- en regelgeving. Hij toont aan waarom Data Governance en Architecture met elkaar verbonden moeten zijn, hoe dit mogelijk moet worden gemaakt en welke rol Business Intelligence en Data Warehousing spelen bij het definiëren van een robuust en duurzaam Governance-programma.

Uitgebreid programma
De Datawarehousing & Business Intelligence Summit vindt plaats op woensdag 25 en donderdag 26 maart 2020 in het Van der Valk Hotel, Utrecht. De zevende editie van de DW&BI Summit biedt net als voorgaande jaren weer een uitgebreid tweedaags programma met lezingen door sprekers uit het Business Intelligence-vakgebied als Keith McCormick, Wayne Eckerson, Dave Wells, Nigel Turner, Rick van der Lans, Peter Boncz, Egge van der Poel, Antoine Stelma, Piethein Strengholt en Tim Schulteis. Wederom een ijzersterke line-up van sprekers die graag hun kennis en ervaring met u delen. Onderwerpen die eind maart aan bod zullen komen zijn onder andere Big Data, Analytics & Data Science, DataOps, Cloud-based Datawarehousing, Data Governance, DataVault, Data-architectuurkeuze.

Over DWBI Summit
De Datawarehousing & Business Intelligence Summit wordt jaarlijks georganiseerd door Adept Events en is inhoudelijk verbonden aan BI-Platform.nl.
Meer informatie: www.dwbisummit.com

Partners