28-11-2019

InterSystems sluit Technology Partnership met Docker

Deel dit bericht

InterSystems heeft aangekondigd dat het bedrijf tot Docker Professional Technology Partner is benoemd. Dit niveau wordt toegekend aan Docker-partners die hun producten bij Docker Enterprise hebben gecertificeerd (getest en ondersteund). Met deze aanduiding kunnen gebruikers van InterSystems hun applicaties inzetten op het geïntegreerde Docker containerplatform.

Eerder dit jaar kondigde InterSystems de certificering en beschikbaarheid aan van InterSystems IRIS Data Platform in Docker Store, waardoor klanten van InterSystems een enterprise-ready container voor het ontwikkelen van datagestuurde applicaties krijgen, met de garantie dat het product wordt ondersteund door zowel Docker als InterSystems.

Via het Docker Professional Technology Partner-programma krijgen klanten van InterSystems snellere, meer gepersonaliseerde toegang tot Docker-technologie, waardoor ze de ontwikkeling en implementatie van op IRIS gebaseerde applicaties van InterSystems op het containerplatform van Docker kunnen versnellen en verbeteren.

Scott Gnau, vice-president van dataplatforms bij InterSystems, is verheugd om deze stap met Docker te zetten. “Het biedt onze klanten toegang tot extra tools en middelen om hen te helpen hun volledige potentieel te benutten bij het inzetten van containerapplicaties via het Docker-platform."

InterSystems IRIS is in de Docker Store te verkrijgen.

Partners