22-11-2019

Immuta en Databricks leveren Automated Data Governance

Deel dit bericht

Immuta heeft een samenwerking aangekondigd met Databricks. De gezamenlijke oplossing stelt datateams in staat om analyses uit te voeren op gevoelige gegevens in de cloud op een conforme, beleidsgestuurde en geautomatiseerde manier. Via een native integratie helpen de twee bedrijven klanten om gegevens veilig, geanonimiseerd en compliant te maken voor cloudanalyses en machine learning.

Met Databricks en Immuta kunnen klanten fijnmazige toegangscontroles afdwingen en anonimisatietechnieken dynamisch toepassen rechtstreeks vanuit Databricks en Delta Lake. Hierdoor zien gebruikers van Databricks alleen wat ze mogen zien. Dit stelt organisaties in staat om veilig toegang te krijgen tot data en machine learning modellen te bouwen.

Volgens Pankaj Dugar, vice-president van ISV en Technology Partners, Databricks, kunnen dankzij deze samenwerking met Immuta kunnen klanten governance rechtstreeks in de Databricks-omgeving afdwingen op een native manier, waarvoor geen lange compliancebeoordelingen vereist zijn of kopiëren, extraheren en handmatig anonimiseren van analysedata.

Partners