30-10-2019

Immuta Fall 2019-release verbetert dataprivacymogelijkheden

Deel dit bericht

Immuta heeft sensitive data detectie en extra privacyverhogende functies in haar Automated Data Governance platform aangekondigd. Immuta's Fall 2019-release stelt gebruikers in staat om automatisch 'gevoelige' consumentendata te detecteren om een ​​privacybeleid voor data op te stellen dat de naleving van belangrijke dataregelgeving waarborgt, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de California Consumer Privacy Act (CCPA) en de Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA).

Als gevolg van digitale transformatie en organisaties die grote hoeveelheden persoonlijke informatie op locatie en in de cloud bewaren, is het precies begrijpen waar gevoelige gegevens zich bevinden een primaire uitdaging bij naleving van regelgeving. Immuta-klanten kunnen nu automatisch gevoelige gegevens identificeren, classificeren en taggen als deze zichtbaar wordenvia het Immuta Automated Data Governance platform.

Andere nieuwe functies in de Fall 2019-release zijn onder meer:
Native HDFS Workspaces binnen Immuta Projects
Veel Immuta-klanten gebruiken het platform om automatisch data science- en Business Intelligence-teams aan te sturen die werken met in Hadoop opgeslagen data. Een nieuwe functie stelt deze teams in staat native HDFS-werkruimten te creëren om het proces van datatoegang in HDFS te vergemakkelijken, en om afgeleide gegevens terug te schrijven naar Hadoop-clusters bij de voltooiing van projecten. Policy’s blijven hierbij gewaarborgd voor naleving van compliancevereisten.

Nieuwe manieren om Immuta te integreren met andere applicaties en tools
De Fall 2019-release bevat twee nieuwe manieren om Immuta te integreren in bestaande infrastructuren, waaronder:
Gebruik van Webhooks om tools van derden in staat te stellen te reageren op Immuta-gebeurtenissen
Toevoegen van gebruikers- en gegevensattributen van bestaande bedrijfssystemen en applicaties.

Meer informatie: Immuta

Partners