23-10-2019

MicroStrategy en DataRobot bieden samen Enterprise AI aan

Deel dit bericht

MicroStrategy heeft een technologiepartnerschap aangekondigd met DataRobot, aanbieder in AI. Met dit partnerschap moet het voor klanten gemakkelijker worden om AI te integreren in hun applicaties en kernprocessen, door gebruik te maken van HyperIntelligence om AI-aangedreven inzichten en aanbevelingen te leveren.

HyperIntelligence injecteert betrouwbare en voorspellende analyses rechtstreeks in populaire zakelijke applicaties op zowel internet als mobiel - inclusief G Suite, Microsoft Office 365 en SaaS-applicaties van Google zoals Salesforce, Workday en Confluence. Hierdoor wordt het mogelijk om inzichten onmiddellijk aan gebruikers te onthullen zonder onderbreking van hun bestaande workflows.

MicroStrategy 2019 heeft in combinatie met het Enterprise AI Platform van DataRobot als doel besluitvorming te versnellen en productiviteit van medewerkers te verbeteren met AI-gebaseerde inzichten en aanbevelingen. Bovendien kunnen data scientists met MicroStrategy's open source pakketten voor Python en R, DataRobot gebruiken om automatisch machine learning-modellen te trainen, te optimaliseren en in te zetten op vertrouwde gegevens. DataRobot en MicroStrategy willen met het partnerschap data scientists in staat stellen om sneller waarde uit data halen, complexe problemen op te lossen en AI-gestuurde inzichten te leveren aan de business.

Volgens Marge Breya, Sr. EVP en CMO bij MicroStrategy, kunnen bruikbare inzichten in complexe bedrijfsproblemen nu in enkele seconden worden opgezocht, evenals verbanden die voorheen voor een persoon weken of maanden tijd kostte om deze te bepalen. “Ons technologiepartnerschap met DataRobot levert een krachtige oplossing die volledig gebruik maakt van enterprise data en medewerkers in staat stelt daarnaar te handelen, waardoor nieuwe bronnen van groei en kansen worden ontgrendeld."

Partners