25-10-2019

HAL24K benoemt Dick Berlijn als lid van de raad van toezicht

Deel dit bericht

Data-intelligence-specialist HAL24K heeft generaal buiten dienst Dick Berlijn benoemd als nieuw lid van de raad van toezicht. Berlijn was eerder actief voor Deloitte’s Risk Services, waar hij betrokken was bij onderwerpen als openbare orde en veiligheid, cybersecurity, strategie, internationale samenwerking, risk management en leiderschap.

Dick Berlijn werd in 2004 benoemd tot Chef Defensiestaf. In 2005 werd deze functie, na een reorganisatie, omgezet tot die van Commandant der Strijdkrachten, nu de hoogste functie in de Nederlandse krijgsmacht. In deze functie was hij onder meer verantwoordelijk voor de buitenlandse vredesmissies en voor verschillende reorganisaties binnen het leger. Zijn kennis en ervaring voor wat betreft leiderschap en internationale missies zijn van groot belang voor HAL24K.

Berlijn kijkt ernaar uit om bij te dragen aan de activiteiten van HAL24K. “Organisaties die zien wat er speelt en goed vooruit kunnen kijken, zijn in het voordeel. Nu zij steeds meer data genereren wordt het voor hen steeds belangrijker om over de juiste oplossingen te beschikken om echt iets met data te doen, de nabije toekomst te voorspellen en de resulterende informatie operationeel in te zetten. Dat biedt enorme mogelijkheden. HAL24K werkt dagelijks aan oplossingen voor smart infrastructure middels hun voorspellende Dimension-platform en ik ben erg enthousiast om nauw betrokken te zijn bij die activiteiten.”

Company:

HAL24K

Partners