17-10-2019

Pure Storage overbrugt kloof tussen public en private cloud via storagelaag

Deel dit bericht

Pure Storage kondigt uitbreidingen aan van haar Cloud Data Services portfolio. Applicaties kunnen van en naar Amazon Web Services worden verplaatst, met minimale aanpassingen aan de architectuur. Hierdoor wordt naar eigen zeggen mogelijk kostenvoordelen van de publieke cloud te benutten voor elk gebruik.

Volgens Chief Architect Rob Lee van Pure Storage zijn private en public cloud storage vaak gescheiden werelden. “Nu meer en meer klanten met een hybride cloud werken is het essentieel dat hun infrastructuur geoptimaliseerd is voor datamobiliteit. Pure’s Cloud Data Services zijn er om die kloof te overbruggen en de volledige waarde van data voor elk project of initiatief te bieden.”

Cloud Block Store voor AWS
Cloud Block Store (CBS) voor AWS biedt hybride operaties met consistente dataservices, veerkracht en bidirectionele mobiliteit. CBS is block storage van enterprise-klasse die voor een specifieke publieke cloud wordt geleverd en die uniform beheer en gebruik biedt. Cloud Block Storage is vanaf vandaag verkrijgbaar en maakt het mogelijk om bedrijfskritische applicaties naadloos in de publieke cloud te draaien en maakt cloud storage krachtiger voor grootschalige webapplicaties.

Cloud Snap voor Azure
Purity CloudSnap maximaliseert het potentieel van de cloud voor backup storage met intelligente, efficiënte data-overdracht naar de cloud. CloudSnap, een cloud backup-technologie voor AWS, is nu beschikbaar als een multi-cloud oplossing die benut kan worden in Microsoft Azure. Daarnaast biedt CloudSnap snelle on-premises recovery, of in de cloud naar Cloud Block Store, om klanten te helpen aan veeleisende service level agreements en compliance policy’s te voldoen met eenvoudige en kosteneffectieve recovery op array- en volumeniveau.

Company:

Pure Storage

Partners