15-10-2019

Talend Cloud beschikbaar op Microsoft Azure

Deel dit bericht

Talend heeft aangekondigd dat Talend Cloud beschikbaar is op Microsoft Azure. Met embedded datakwaliteit en native integratieprestaties, wil Talend Cloud op Microsoft Azure betrouwbare data leveren die organisaties nodig hebben om realtime beslissingen te nemen. Bovendien worden volgens Talend geavanceerde analytics versneld en wordt er voldaan aan wettelijke compliancevereisten.

Talend Cloud is eenvoudig in gebruik te nemen en geoptimaliseerd voor Azure. Daarnaast wordt er ondersteuning geboden voor multi-cloud- en hybride omgevingen. Dit biedt organisaties een eenvoudigere en snellere implementatiecyclus, en verhoogt prestaties en efficiëntie als het gaat om data-integratie. Omdat er steeds meer data in de cloud worden ingevoerd en geanalyseerd, biedt Talend Cloud op Azure organisaties ondersteuning bij het beter segmenteren van klanten, het operationaliseren van datascience algoritmes en het integreren van historische en streaming data zodat er snel en realtime gereageerd kan worden op zakelijke mogelijkheden en bedreigingen.

Talend Cloud op Azure ondersteunt onder andere de volgende mogelijkheden:
· Brede connectiviteit voor on-premises, cloud, hybride en multicloud-omgevingen en ondersteuning voor Azure SQL Data Warehouse, Azure Databricks, Azure Data Lake Store, Azure HDInsight
· Ingebouwde datakwaliteit
· Integratie met Azure DevOps en CI/CD- en serverless ondersteuning
· Beheerde selfservice-apps, zoals Pipeline Designer, Data Preparation en Data Stewardship
· Prijzen gebaseerd op gebruik

Partners