20-09-2019

Pure Storage introduceert AI-First-infrastructuur

Deel dit bericht

Pure Storage introduceert een reeks AI-oplossingen die grote organisaties de eigenschappen en functionaliteiten bieden die zij nodig hebben voor de uitvoering van complexe AI-trajecten. De oplossingen zijn gebouwd op Pure Storage's bestands- en objectsysteem FlashBlade en de AI-Ready Infrastructure (AIRI) die samen met NVIDIA wordt aangeboden.

De AI Data Hub is samen met partner NVIDIA gebouwd. Het is een end-to-end AI-pijplijn oplossing die enterprise-klanten geeft wat zij nodig hebben om AI snel en op de juiste schaal te ontwerpen, te ontwikkelen en in te zetten. Organisaties zitten volgens Pure Storage opgescheept met een gefragmenteerde, traditionele analytics-infrastructuur. AI Data Hub breidt traditionele analytics uit en biedt meer performance en security tegen lagere kosten. Datawetenschappers kunnen grote productiviteitsverbeteringen verwachten, kortere 'time-to-market' en beter geïnformeerde data-gedreven modellen.

AI Data Hub stroomlijnt de gehele AI-pijplijn van cleansing en tagging via modeling, training en productie, in plaats van dat voor een enkele fase te doen. Ook elimineert de AI Data Hub het risico op mislukking als er wordt opgeschaald van proof-of-concept naar productie. Het is een end-to-end oplossing van het importeren van data tot inferentie, georkestreerd door Kubernetes. Er zijn drie stadia:
Ontwerpen - Klanten kunnen een datastructuur sneller ontwerpen en onderzoeken met RAPIDS en Pure Tools.
Ontwikkelen - Met AIRI en FlashStack for AI kunnen klanten modellen sneller ontwikkelen en trainen.
Inzetten - Klanten kunnen modellen sneller inzetten en inferenties starten met behulp van T4.

AIRI-as-a-Service
Behalve de AI Data Hub kondigt Pure Storage ook de beschikbaarheid aan van AIRI-Ready Datacenters, via een groep partners die bedrijven ondersteunt die niet direct hun eigen AI-infrastructuur kunnen beheren. Het programma is ontwikkeld om klanten te helpen innoveren met behulp van AI en biedt een breed scala aan services, van managed IT tot colocatie, 'try and buy', managed services en Software-as-a-Service, gebouwd op AIRI.

Partners