09-09-2019

SQream kondigt Hadoop SQL Big Data Challenge aan

Deel dit bericht

SQream heeft de aftrap aangekondigd van de Hadoop SQL Big Data Challenge, voorafgaand aan de aanstaande Strata Data-conferentie in New York. Met deze Challenge wil SQream de grootste SQL-query uitdagingen aangaan waarmee Hadoop-professionals worden geconfronteerd. Gekwalificeerde deelnemers worden uitgenodigd om SQream DB naast Hadoop te installeren om de tijd die nodig is om hun moeilijkste query’s uit te voeren aanzienlijk te verkorten.

Gebruikers hebben vaak last van langdurige data-inname en voorbereidingstijden, en langdurige query’s die dagen of uren duren, of nooit voltooien vanwege een overbelasting van systeembronnen. Deze queryproblemen maken het moeilijker voor data-analisten en data scientists om hun gegevens te verkennen, wat een directe impact kan hebben op de bedrijfsinkomsten, klanttevredenheid, risicobeheer en concurrentievoordeel.

Volgens Ami Gal, CEO en co-oprichter van SQream, hebben data-analisten en data scientists geen andere keuze dan subsets van Hadoop-gegevens te analyseren, waardoor een groot aantal gegevens niet wordt geanalyseerd ten koste van verloren efficiëntie en zakelijke kansen. “Om deze bedrijfskritische inzichten te ontdekken, hebben dataexperts behoefte aan snelle, flexibele en directe toegang tot hun onbewerkte data. SQream DB biedt grootschalige data-analyse als aanvulling op het Hadoop-ecosysteem, waardoor organisaties sneller, nauwkeurigere en voorheen niet verkrijgbare inzichten kunnen genereren.”

Aanmelding voor de SQream Hadoop SQL Big Data Challenge.

Partners