Stuurinformatie voor het MKB
(15-10-2019)

Deel dit bericht

Speciaal voor middelgrote bedrijven organiseert Ensior samen met coureur Tom Coronel een kennissessie op dinsdag 15 oktober a.s. over de inzet en toegevoegde waarde van analytics voor middelgrote bedrijven.

Niet alleen in de racerij zoals de Dakar race, maar ook in de vele bedrijven van de familie Coronel is inzicht en analyse op basis van data cruciaal. Tom is naast coureur ook bekend als presentator van autoprogramma’s en bovendien een gedreven ondernemer. Hij vertelt u graag over zijn autocarrière, het ondernemerschap en hoe hij data inzet binnen de racerij en zijn ondernemingen.

Data, je kunt er niet meer omheen. Veel MKB bedrijven hebben de toegevoegde waarde van business analytics nog niet ervaren en zijn onbekend met de vraag hoe je hiermee kunt starten. Wij helpen u graag op weg! Of u nu SAP Business One of Dynamics NAV als ERP systeem gebruikt, met de analytics oplossingen van Ensior zet u uw onderneming op pole position! Aan de hand van diverse cases vertellen wij hoe wij onze oplossingen succesvol hebben ingezet bij diverse klanten.  

Neem deze middag zelf het stuur in handen en ga vol gas in de Ensior F1 Cockpit Simulator. Schrijf u snel in voor onze kennissessie. Deelname is geheel gratis!

Voordelen van Ensior's analytics oplossingen:
- Krachtige standaard rapporten en dashboards voor o.a. Finance, Sales en Operations
- Mogelijkheden om meerdere administraties te consolideren
- Andere databronnen toevoegen is mogelijk
- Support door Nederlandse specialisten is inbegrepen

Programma
13.00 uur        Ontvangst
13.30 uur        Business Intelligence voor MKB
14.30 uur        Scherper sturen m.b.v. data, door Tom Coronel
16.00 uur        Oplossingen voor rapportage en analyse
17.00 uur        Borrel

Locatie
Buitenplaats Sparrendaal, Hoofdstraat 91 in Driebergen
Route

Kosten
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

Company:

Ensior

Partners