03-09-2019

Arrow Electronics houdt Artificial Intelligence Experience Tour

Deel dit bericht

Arrow Electronics organiseert samen met onder andere Intel, Microsoft en Nvidia een Artificial Intelligence Tour. Tijdens de evenementen, die op tien internationale locaties plaatsvinden leren deelnemers van experts hoe ze AI kunnen gebruiken om hun eigen applicaties te verbeteren.

Nu AI steeds meer naar de rand van het netwerk wordt verplaatst zorgen lokale apparaten voor de geavanceerde verwerking en wordt een hybrid edge/cloudscenario mogelijk. Machine learning, deep learning en neurale netwerken kunnen nu in embedded devices geïmplementeerd worden, wat diverse voordelen kan hebben, waaronder verlaagde netwerk-latency, verbeterde netwerkweerbaarheid en dataprivacy. Er zijn echter nieuwe hulpmiddelen en technieken nodig om AI aan de edge te benutten en slimme apparaten in cognitieve apparaten te veranderen.

Bezoekers van elk eendaags evenement komen meer te weten over AI-trends, belangrijke groeigebieden, best practices en use cases die helpen bij de ontwikkeling van hun toekomstige producten. Ze zien hoe Arrow kan helpen met het ecosysteem, door toonaangevende leveranciers bij elkaar te brengen en ze met de eigen diensten van Arrow te combineren om zo end-to-end oplossingen te leveren voor het versnellen van de design-to-deployment journey. Via eInfochips is Arrow in staat om kritieke interne engineering-middelen aan te bieden ter ondersteuning van complexe AI-ontwikkeling.

De events van de Arrow AI Experience Tour vinden plaats in Tel Aviv, Israël (10 september), Odense, Finland (24 september), Stockholm, Zweden (7 oktober), Hamburg, Duitsland (24 oktober), Parijs, Frankrijk (29 oktober), Madrid, Spanje (6 november), Milaan, Spanje (21 november), Berlijn, Duitsland (26 november), Londen, Engeland (3 december) en München, Duitsland (28 januari 2020).

Partners