08-08-2019

Inschrijving Digital Transformers Award 2019 tot 26 september geopend

Deel dit bericht

Op donderdag 14 november 2019 wordt voor het vijfde jaar de Digital Transformers Awards uitgereikt aan de grootste digitale veranderaar in Nederland. Afgelopen jaar nam Hans Böhm van Beerwulf de award in ontvangst. Digitale transformers kunnen zich tot 26 september inschrijven. Het is ook mogelijk om iemand anders te nomineren.

Niet alle grote traditionele organisaties worden door nieuwkomers, vaak tech startups, voorbijgestreefd. Er zijn ook corporates die juist voorop lopen in het digitaal transformeren. Toch blijft er de komende jaren een groeiende behoefte aan digitale transformers die deze corporates helpen omvormen. Met deze award wordt de beste ‘change-maker’ van het jaar in het zonnetje gezet.
Beoordelingscriteria

De belangrijkste beoordelingscriteria voor de award berusten op de aanwezigheid van drie eigenschappen:
- De ideale digitale transformer heeft een heldere digitale visie met aantoonbare leiderschapskwaliteiten.
- De kandidaat werkt voor een organisatie waarbinnen de digitale transformatie van fundamentele betekenis is.
- Ook wordt er gekeken naar de realisatiekracht van de kandidaat, aan de hand van de impact en bereikte resultaten.

Een onafhankelijke vakjury is betrokken in het gehele selectieproces, van de longlist tot de nominaties en bepaald uiteindelijk wie dit jaar de winnaar wordt. De Digital Transformers Awards wordt jaarlijks toegekend aan digitaal talent, dat een bijzondere en betekenisvolle rol speelt binnen de noodzakelijke digitale transformatie van bedrijven. De Digital Transformers Award is een initiatief van Mirabeau, A Cognizant Digital Business, Lubbers De Jong, Newpeople en Cognizant.

Inschrijving
Iedere ‘change-maker’ die nauw betrokken is bij deze vertaalslag kan zichzelf of een ander online aanmelden. De inschrijving sluit op donderdag 26 september.
Meer informatie: Digital Transformers Award

Partners