06-08-2019

HVR en WhereScape gaan samenwerking aan voor levering van realtime data

Deel dit bericht

HVR, leverancier van real time cloud-datareplicatie-technologie, en WhereScape, leverancier van data-infrastructuur-automatiseringssoftware, hebben een samenwerking aangekondigd. Samen willen WhereScape en HVR automatisering en snelle data-integratie bieden voor datainfrastructuurprestaties die de levering van realtime data aan bedrijven versnellen.

Volgens CTO Neil Barton van WhereScape kan zijn bedrijf door de samenwerking met HVR aan klanten een gemakkelijker manier bieden om de levering van realtime data in de datainfrastructuur van een organisatie snel in te zetten. “Het koppelen van de automatisering van WhereScape met de datareplicatiesoftware van HVR kan klanten de mogelijkheid bieden nieuwe analyticaoplossingen te leveren aan de gebruikers van hun bedrijf in een fractie van de tijd die het in het verleden kostte bij het gebruik van verouderde, traditionele methoden van het leveren van datawarehousingprojecten.”

HVR’s datareplicatietechnologie optimaliseert het verkrijgen van data van brondatabestanden op locatie en in de cloud naar doeldataplatforms, terwijl WhereScape het ontwerp, de ontwikkeling, inzet, documentatie en exploitatie van de datawarehousinginfrastructuur zelf automatiseert. Samen bieden HVR en WhereScape klanten bewezen mogelijkheden, ondersteund door gebruik in honderden organisaties wereldwijd. WhereScape’s automatisering en HVR’s datareplicatiesoftware bieden teams de mogelijkheden de behoefte aan modernisering van datawarehousing aan te pakken. Gegeven de voortdurende focus en investering van het bedrijf kunnen klanten ervan verzekerd zijn dat de oplossingen die zij vandaag aannemen, zich in de toekomst zullen blijven ontwikkelen.

Partners