01-08-2019

Stibo Systems lanceert InstrumentUi voor meer inzicht in masterdata

Deel dit bericht

Stibo Systems, leverancier van masterdata managementoplossingen, heeft InstrumentUi aangekondigd, een nieuwe gebruikerservaring waarmee bedrijven een schaalbare, eenvoudige manier krijgen om betere bedrijfsresultaten te behalen met hun masterdata.

Omdat InstrumentUi is ontwikkeld met input van klanten, partners en ontwerpexperts, weerspiegelt de nieuwe customer experience (CX) de realiteit van het werken in een datagedreven bedrijf - met name het aanpakken van de uitdagingen van het vinden, bijwerken en gebruiken van de juiste gegevens in beperkte tijd. De nieuwe customer experience in combinatie met de juiste business processen initieert logica die de gebruiker rechtstreeks naar benodigde informatie.

Wanneer gebruikers van hun gepersonaliseerde data views naar specifieke informatiepagina's gaan, hebben ze nu toegang tot visuele weergaven van hun masterdata. De nieuwste release geeft Stibo Systems-klanten inzicht in elk datapunt dat nodig is om hun eigen klanten beter te begrijpen. Bovendien kunnen klanten hiermee relevante gegevens over domeinen extrapoleren en hun product ontwikkelen, op de markt brengen en verkopen om aan klantverwachtingen te voldoen. Gebruikers kunnen ook zien wat de up-selling en cross-selling van hun producten is. Verder zorgt het voor efficiëntie en inzicht in meerdere domeinen, wat uiteindelijk kansen biedt voor verbeterde klantgerichtheid, operationele efficiëntie en flexibiliteit.

"Tech-bedrijven praten veel over gebruikerservaring, maar de realiteit is dat de meeste software niet intuïtief is," zegt Ian Rendall, directeur User experience bij Stibo Systems. “We werken samen met klanten in retail, verpakking, productie en distributie om een ​​klantervaring te creëren die taken vereenvoudigt en eenvoudig te navigeren visualisaties van hun masterdata biedt. InstrumentUi zorgt ervoor dat gebruikers intuïtief door hun reis worden geleid.”

Meer informatie: Stibo Systems

Partners