25-07-2019

Capgemini lanceert Intelligent Automation Platform

Deel dit bericht

Capgemini lanceert haar op AI-gebaseerde Intelligent Automation Platform (CIAP) dat klanten in staat zal stellen om innovatie en transformatie in hun hele organisatie, over applicaties, IT en bedrijfsvoering heen, te stimuleren.

Uit Capgemini’s recente onderzoek 'Reshaping the future: Unlocking automation’s untapped value' blijkt dat automatisering weliswaar kostenbesparingen van 32 tot 165 miljard dollar kan opleveren, maar dat slechts 16 procent van de ondernemingen momenteel op grote schaal gebruik maakt van meervoudige toepassingen. CIAP is een doelgericht, plug and play platform dat bedrijven in staat stelt om van losstaande Intelligent Automation (IA) initiatieven over te stappen naar een bedrijfsbrede automatiseringsaanpak, wat de inzet van meer hoogwaardige projecten mogelijk maakt.

CIAP maakt geïntegreerde end-to-end automatisering mogelijk voor applicaties, IT en bedrijfsactiviteiten, om automatisering te versnellen en business excellence in de hele onderneming te bevorderen. De rijke 'FastTrack Hub' bevat herbruikbare, kant-en-klare intelligente automatiseringsoplossingen, bots, acceleratoren en use cases voor schaalvoordelen bij elke implementatie.

Schaalbaarheid
CIAP profiteert van de schaalbaarheid van een cloud-gebaseerde omgeving en kan dus gebruik maken van alle innovaties die als managed services via de cloud worden aangeboden. Het biedt ook een verbeterde efficiëntie door middel van een platform controletoren met AI & analytics monitoring in real-time en 24/7 botprestaties.
De ontwikkeling van CIAP is gebaseerd op Capgemini’s ervaring met het aansturen van IA-programma’s voor meer dan 600 klanten wereldwijd en komt op de markt als een geteste en volwassen oplossing, ondersteund door de gezamenlijke vaardigheden van meer dan 30.000 automatiseringsprofessionals en specialisten wereldwijd.

Tags:

AI, Automation

Company:

Capgemini

Partners