19-07-2019

Puur Data gecertificeerd als Advanced Reseller Partner van Elastic

Deel dit bericht

Data Analytics aanbieder Puur Data is gepromoveerd tot Advanced Reseller Partner van Elasticsearch. Puur Data is de eerste partner in de Benelux met deze titel. Het verkrijgen van de status is het resultaat van intensieve samenwerking, gekwalificeerd en gecertificeerd personeel en het leveren van toegevoegde waarde in de vorm van mooie oplossingen waarbij Elastic als basis dient.

De open source software van Elastic maakt het mogelijk om snel grote hoeveelheden data op te slaan, te doorzoeken en te analyseren. “Met Elastic als basis zijn wij in staat om oplossing te bieden op het gebied van Enterprise Search, analytics en logging. Bij dit laatste moet vooral gedacht worden aan bijvoorbeeld data ten behoeve van GDPR-compliance of IoT (machine) data”, vertelt Marco van den Brandhof, managing director van Puur Data. “Op het gebied van Enterprise Search zien wij een enorme toename van de vraag. Organisaties willen de data uit al hun verschillende applicaties doorzoekbaar maken in één portal.”

Puur Data kan onder meer ondersteuning bieden bij het opzetten van een Elastic-omgeving, het koppelen van databronnen en het maken van analyses en visualisaties. Het is ook mogelijk om een SAAS-oplossing te leveren waarbij klanten volledig worden ontzorgd.

Van den Brandhof is blij met de certificering. “Deze status zegt veel over de kennis en kunde die wij in huis hebben. Onze klanten, die zich bevinden in vrijwel alle marktsegmenten, hebben daar voordeel van.”

Partners