15-07-2019

Immuta biedt Data Governance als managed service via AWS Marketplace

Deel dit bericht

Immuta heeft aangekondigd dat haar Automated Data Governance Platform nu beschikbaar is als een managed service op Amazon Web Services (AWS) Marketplace. Dit moet keuzevrijheid en flexibiliteit bieden voor klanten die in AWS-omgevingen werken om data op een legale en ethische manier te gebruiken.

De Immuta Managed Cloud maakt het eenvoudig voor degenen die verantwoordelijk zijn voor het beheren van de gevoelige informatie van hun organisatie om het Immuta Automated Data Governance Platform te proberen, implementeren en beheren als onderdeel van hun datamanagementarchitectuur.

Het Immuta Automated Data Governance Platform creëert vertrouwen tussen beveiligings-, juridische, compliance- en business teams, zodat zij kunnen samenwerken om voor tijdige toegang tot kritieke bedrijfsgegevens te zorgen met minimale risico's. Dankzij de geautomatiseerde schaalbare no-code benadering kunnen gebruikers overal in een organisatie op verzoek toegang krijgen tot benodigde data, terwijl privacy beschermd wordt en regelgevingsbeleid op de data gehandhaaft blijft.

Volgens Gartner zal tegen 2023 75 procent van alle databases zich op een cloudplatform bevinden, waardoor het aantal leveranciers van databasemanagementsystemen zal krimpen en complexiteit van data governance en data-integratie toenemen. De aankondiging van Immuta versterkt de toezegging om klanten een platform te bieden dat hun bedrijfs- en klantgegevens kan beschermen, ongeacht waar de data zijn opgeslagen.

De Immuta Managed Cloud-portfolio omvat twee inaugurele aanbiedingen via AWS Marketplace:
- Immuta Professional - kosteloos beschikbaar voor vier of minder gebruikers.
- Immuta Enterprise: eind juli 2019 beschikbaar en ontworpen voor organisaties die Immuta over meerdere regio's of locaties willen inzetten.

Meer informatie: Immuta

Partners