Novius Inspiratie Event voor Digitale en Slimme Processen
(09-10-2019)

Deel dit bericht

Datum: 9-10-2019 t/m 9-10-2019
Kosten: Geen
Organisator: Adviesgroep Novius
E-mail: msnel@novius.nl
Website: http://novius.nl
Telefoon: 0343-760076
Plaats: Langbroek
Locatie: landgoed Hindersteyn

Ben jij een business, proces of informatie analist bij een (middel)grote organisatie? Kom dan op woensdagmiddag 9 oktober naar het Novius Inspiratie Event voor Digitale en Slimme Processen!
“Technologische ontwikkelingen zijn in volle gang en worden ingezet om processen digitaler en slimmer te maken. Denk aan Process automation (STP), Artificial Intelligence, Robotization, Dynamic case management en Blockchain. Toch blijft het vaak bij pilots en kleinschalige implementaties”
 
“Veel bedrijven willen profiteren van het digitaliseren en het slimmer maken van hun processen. Meer klantwaarde, efficiënter werken en een hogere mate van ‘In control’ zijn de belangrijkste drijfveren.”
“Hoe pak je zo’n verandering nu succesvol aan? Hoe zorg je dat deze technologie zoveel mogelijk waarde creëert voor de business. Welke toegevoegde waarde kun jij als business, proces of informatieanalist inbrengen?”
 
Programma:
• Welkom en kennismaking
• Presentatie aanpak digitale en slimme processen
• Samen in gesprek
• Case
• Mini-cursus gelijk krijgen
• Borrel

Tijdens het Novius Inspiratie Event kun je je vragen en ervaringen over het digitaler en slimmer maken van processen met elkaar delen. Hoe pak jij dat aan en wat kun je leren van de ander? Maak deze middag kennis met vakgenoten uit andere bedrijven. Leer als ‘kers op de taart’ ook nog de manier om niet alleen gelijk te hebben maar ook gelijk te krijgen!

Deelname is kosteloos. Aanmelden? Reserveer woensdag 9 oktober 2019 van 13:00 – 17:00 in je agenda, surf naar https://novius.nl/novius-inspiratie-event/ en vul via de button het aanmeldformulier in of mail naar office@novius.nl
Dit event wordt gehouden op ons kantoor op landgoed Hindersteyn, Langbroekerdijk A 121B in Langbroek.


Company:

Novius

Partners