28-06-2019

IBM InfoSphere Advanced Data Preparation biedt self-service Data Preparation

Deel dit bericht

IBM InfoSphere Advanced Data Preparation biedt een uitgebreid platform voor data preparation dat kan worden geschaald om grote aantallen gebruikers en grote hoeveelheden data te ondersteunen voor een reeks data preparation. Het stelt domeinexperts in staat intelligente visuele interfaces te gebruiken die de beoordeling en transformatie van gegevens automatiseren. De data pipelines die door deze domeinexperts zijn geschreven, kunnen door IT in een samenwerkingsomgeving worden samengesteld en geoperationaliseerd.

De vraag naar data preparation-oplossingen neemt toe. Grote organisaties hebben één enkele versie van de waarheid nodig om snel te kunnen handelen op concurrerende markten. Data preparation is een tijdrovend onderdeel van elk dataproject en neemt tot 80 procent van de tijd en middelen van een organisatie in beslag.

InfoSphere Advanced Data Preparation wordt ondersteund door Trifacta, en maakt het mogelijk om talloze en verschillende soorten gegevens die zijn opgeslagen in meerdere databases snel te identificeren en snel en gemakkelijk te extraheren en te verwerken, zonder dat gespecialiseerde vaardigheden nodig zijn. Het aanbod maakt gebruik van machine learning-functionaliteit die het gemakkelijk maakt om data in een bedrijfsproces in te bedden en te schalen.

InfoSphere Advanced Data Preparation stelt zakelijke gebruikers, data engineers en analisten in staat om:
• Opschalen naar een groot formaat en volume van data met een groot aantal gebruikers.
• Self-servicefaciliteiten te gebruiken om geautomatiseerde opschoning, opmaak en verrijking van gegevens mogelijk te maken.
• Plannen en volgen van workflows om ervoor te zorgen dat de taak wordt voltooid volgens de verwachte kwaliteits- en prestatiecriteria.
• Verbinding maken met verschillende databronnen en data naadloos te integreren in de workflow voor Data Preparation. De resultaten kunnen vervolgens worden gepubliceerd in verschillende downstream-systemen voor een bredere consumptie.
• Zorgen voor snelle en betrouwbare gegevensinzichten om betere bedrijfsresultaten te behalen.

Met InfoSphere Advanced Data Preparation kunnen organisaties data voorbereiden met behulp van de volgende programmafamilies:
• IBM InfoSphere Information Server
• IBM Cloud Private voor gegevens
• IBM Watson Knowledge Catalog

Meer informatie: IBM

Partners