Datawarehouse & BI Summit Call for speakers

Deel dit bericht

Bij de zevende editie van de Datawarehouse en Business Intelligence Summit op 25 en 26 maart 2020 werken we voor het eerst met een Call for speakers. We zijn op zoek naar sprekers die een sterk verhaal van 60 tot 75 minuten kunnen geven tijdens dit succesvolle evenement.

Mogelijke onderwerpen voor presentaties zijn Datawarehousing, Data Lake, Cloud Datawarehouse, Data Science, DataVault en self-service BI. We geven de voorkeur aan customer stories, maar algemene verhalen zijn zeker welkom. U kunt hier uw voorstellen indienen, graag voor 1 september a.s.
Als de deadline voor inzending is verlopen, hebben we een aantal weken nodig om alle inzendingen te doorzien en de meest geschikte sessies te selecteren die op onze conferentie worden gepresenteerd.

De zevende editie van de Datawarehousing & Business Intelligence Summit vindt plaats op 25 en 26 maart 2020 in Van der Valk Hotel, Utrecht en biedt net als voorgaande jaren een uitgebreid tweedaags programma met lezingen door sprekers uit het Business Intelligence-vakgebied. Bekijk hier het programma van de afgelopen Summit in 2019.
De Datawarehousing & Business Intelligence Summit wordt jaarlijks georganiseerd door Adept Events en is inhoudelijk verbonden aan BI-Platform.

Meer informatie: www.dwbisummit.com

Partners