26-06-2019

Pink Elephant neemt BI-activiteiten over van Solipsis

Deel dit bericht

Per 1 juli zullen de Business Intelligence activiteiten van Solipsis worden overgenomen door Pink Elephant Business Intelligence B.V. Het betreft een overname van alle lopende contracten, consultancy activiteiten en support inzake Qlik software. Ook zal een deel van de medewerkers de overstap maken naar Pink Elephant.

Volgens CEO Mikel Snijders zet Pink Elephant Business Intelligence B.V. met de continuering van de Qlik-activiteiten van Solipsis een belangrijke stap in de groeistrategie voor de komende jaren. “Een strategie die erop gericht is om naast autonome groei en het verbeteren van de winstgevendheid van de bestaande organisatie ook gericht acquisities te doen vanuit de sterke financiële basis van Pink Elephant Business Intelligence B.V.”

Dave Jansen, CCO bij Pink Elephant Business Intelligence B.V.: “Wij zijn blij met deze acquisitie en zullen de betreffende activiteiten naadloos integreren met onze bestaande Qlik-activiteiten. Door de combinatie van klanten ontstaat een sterke positie binnen de markt voor Qlik-dienstverlening en kunnen we versnellen met de implementatie van onze visie op het gebied van data en analytics.”

Solipsis heeft in Pink Elephant een kwalitatieve, ervaren en betrouwbare opvolger gevonden voor het onderhoud en consultancy van haar Business Intelligence oplossingen. Pink Elephant heeft vergaande kennis en ervaring met de software van Qlik, Microsoft en TimeXtender, zodat adequate en kwalitatieve support verzekerd is. Gewerkt wordt vanuit vestigingen in Breda, ’s-Hertogenbosch en Naarden.

Partners