06-06-2019

Trifacta kondigt Cloud Data Preparation Platform voor Snowflake aan

Deel dit bericht

Trifacta heeft een native integratie voor Snowflake aangekondigd. De visuele en machine-learning geleide interface van Trifacta stelt datateams in staat om gezamenlijk data te verkennen, op te schonen, te structureren en te verrijken met de schaalbaarheid en agility die Snowflake biedt.

Organisaties in elke branche verplaatsen hun data management en analyses naar de cloud. De opkomst van artificial intelligence en machine learning zet een stap naar schaalbare, zero-management cloud datawarehouses zoals Snowflake. Organisaties hebben behoefte aan een moderne,self-service aanpak om data native in de cloud voor te bereiden om gelijke tred te houden met de vraag naar gedifferentieerde gegevens.

De integratie van Trifacta met Snowflake stelt organisaties in staat om de tijd tot het verkrijgen van inzicht in de data te verkorten. Het Cloud Data Preparation-platform van Trifacta stelt professionals van alle achtergronden in staat om verschillende data voor te bereiden en op te schonen voor analyse. Hierdoor kunnen ze meer tijd en middelen besteden aan het verkrijgen van inzicht en waarde uit hun data.

Eerste cloud data preparation platform
Naarmate organisaties hun benadering van data en analyses moderniseren, gaan ze over op een data lake architectuur en maken ze steeds meer gebruik van krachtige cloud-native services, zegt CEO Adam Wilson, CEO van Trifacta. "Als marktleider in data wrangling, zijn we verheugd om deze inspanningen te versnellen door het eerste cloud data preparation platform te introduceren dat is geoptimaliseerd voor Snowflake. De integratie van Trifacta voor Cloud Data Warehouse van Snowflake maakt selfservice-cleansing en -transformatie mogelijk, waardoor meer data-analisten, data scientists en data-engineers in staat zijn om onbewerkte gegevens sneller te verfijnen”.

De Snowflake-integratie is per direct beschikbaar en breidt de ondersteuning van Trifacta voor data preparation en opschoning in de cloud uit, naast de native ondersteuning van Trifacta voor AWS, Azure en Google Cloud. Meer informatie over het partnerschap van Trifacta en Snowflake.

Partners