12-06-2019

Gratis met Dataiku naar de EGG conferentie in Londen

Deel dit bericht

Op 2 juli vindt de EGG-conferentie op plaats in Londen. Om te leren van deze best practices en kennis uit te wisselen geeft Dataiku twee bezoekers van BI-platform de gelegenheid om op 1 juli gratis naar Londen af te reizen en de volgende dag de EGG-conferentie bij te wonen.

De belangrijkste discussie met betrekking tot machine learning en AI gaat niet om de technologie zelf. Juist het verantwoorde gebruik ervan is een vraagstuk waar veel organisaties zich vandaag de dag over buigen. Op de EGG-conferentie die op 2 juli plaatsvindt in Londen, vertellen innovatieve startups en gevestigde bedrijven over hoe zij dit in de praktijk hebben ingericht en ervoor zorgen dat AI op een verantwoorde en gedegen manier wordt ontwikkeld en toegepast.

Welke sprekers zijn aanwezig?
Sprekers die tijdens de EGG-conferentie hun opwachting maken zijn onder meer:
● Martin Leijen, Architect Data and Intelligence Lab, Rabobank: Responsible AI
● Bernado Nunes, Head of Science, Growth Tribe Academy: AI in Business: Learning How to Be Responsible
● Timo Gemecker, Head of Analytics, Mercedes Benz en Denis Avdonin, Director Head of Analytics, Credit Suisse: How Mercedes-Benz and Credit Suisse Super-Sized their Data Initiatives
● Kurt Muehmel, VP Sales Engineering, Dataiku: Toward Ethical AI: Inclusivity as a Messy, Difficult, but Promising Answer
● Nicholas Bignell, Director UBS: How to Build a Data Science Service Centre of Excellence
● Ben Fields, Lead Data Scientist, BBC News: Responsible AI
● Lukas Stroemsdoerfer, Lead Data Scientist, Mercedes Benz: Democratizing Automated Forecasting at Mercedes-Benz

Verder vertellen organisaties als TomTom, Nokia Bell Labs en Cox Automotive over hun best practices met AI en data science en zijn er onder meer technische workshops die bijgewoond kunnen worden. Het hele programma van de conferentie is hier te vinden.

De EGG conferentie start op dinsdag 2 juli om 09.00 uur. Om te zorgen dat je niets hoeft te missen verblijf je de nacht ervoor op uitnodiging van Dataiku in een hotel in Londen.

Hoe maak je kans op een reis naar Londen met Dataiku?
Wil je deze conferentie niet missen? Stuur ons dan voor vrijdag 14 juni een e-mail. Geef daarin aan wat voor jouw organisatie het grootste struikelblok is voor het starten van een AI-project en/of wat de grootste uitdaging is die je tijdens een dergelijk project bent tegengekomen. Op dinsdag 18 juni hoor je of je erbij bent!

Partners