16-05-2019

Birst 7 biedt self-service data preparation

Deel dit bericht

Birst heeft Birst 7 aangekondigd, een versie die gecentraliseerde en gedecentraliseerde analyses aan de onderneming levert, in een enkel platform. De nieuwe release stelt bedrijven in staat om vertrouwde, beheerde inzichten te leveren binnen de hele organisatie, door middel van een gebruikersvriendelijke gebruikersinterface die is ontworpen voor schaalbaarheid en snelheid.

Birst 7 biedt een volledig nieuwe datamodellering en een volledig opnieuw ontworpen administratiemodule voor het beheer van gecentraliseerde en gedecentraliseerde implementaties, waaronder nieuwe controlefuncties en meer gedetailleerde user managementmogelijkheden. Dit stelt organisaties in staat om datamodelering te democratiseren terwijl gecentraliseerde compliance en governance worden gehandhaafd. Belangrijke functies omvatten enterprise datamodelering en self-service data preparation in een uniforme, gebruiksvriendelijke interface, geavanceerde data orchestration en Birst Smart Analytics. Birst Smart Analytics is een nieuwe reeks AI-functies die traditionele rapporten en dashboards aanvullen, waarbij algoritmes voor machine learning worden gebruikt om intelligente inzichten te genereren die voorheen voor gebruikers niet beschikbaar waren.

De Birst 7 release is algemeen beschikbaar als cloudgebaseerd aanbod en als on-premise virtual appliance. De virtual appliance biedt exact dezelfde rijke mogelijkheden, upgradepad en ondersteuningsniveau als de enterprise cloudversie, zodat bedrijven van het ene implementatiemodel naar het andere kunnen overstappen om hun strategische en operationele doelen te bereiken.

Partners