03-05-2019

Databricks werkt samen met Microsoft aan MLflow Open Source Project

Deel dit bericht

Databricks heeft aangekondigd dat Microsoft deelneemt aan het open source MLflow project als actieve bijdrager en native ondersteuning voor MLflow toevoegt in de Microsoft Azure Machine Learning service. MLflow is een open source platform voor de machine learning levenscyclus.

Sinds Databricks MLflow in juni 2018 op de Spark + AI Summit heeft onthuld, hebben betrokkenheid en bijdragen van de community geleid tot ondersteuning voor meerdere programmeertalen en integraties met populaire machine learning libraries en frameworks. De community is bezig aan de release van MLflow 1.0. Minder dan een jaar na de start van het project heeft MLflow meer dan 500.000 maandelijkse downloads, meer dan 80 bijdragers aan de code en 40 bijdragende organisaties. Dit bevestigt volgens Databricks de behoefte aan een open source-aanpak om de machine learning levenscyclus te standaardiseren tussen tools, teams en processen.

MLflow tracking-API
Azure Machine Learning is een veelgebruikte machine learning service waarmee Azure-klanten machine learning modellen kunnen bouwen, trainen en implementeren. Om klanten maximale flexibiliteit te bieden, ondersteunt Microsoft open source MLflow in Azure Machine Learning. Dit betekent dat ontwikkelaars de standaard MLflow tracking-API kunnen gebruiken om runs te volgen en modellen rechtstreeks in de Azure Machine Learning service te implementeren.

Databricks is verheugd om aan te kondigen dat Managed MLflow algemeen beschikbaar is op Azure Databricks en Azure Machine Learning zal gebruiken om de volledige machine learning levenscyclus te volgen. Met deze aanpak kunnen organisaties hun machine learning levenscyclus ontwikkelen en onderhouden met behulp van een enkel model registry op Azure.

Partners