23-04-2019

InterSystems kondigt nieuwe release van HealthShare Providers Directory aan

Deel dit bericht

InterSystems heeft de 2019.1-versie van de serie HealthShare-oplossingen uitgebracht. HealthShare verenigt leveranciers, patiënten en verzekerden met een uniform zorgoverzicht en levert fundamentele technologie voor connected zorgoplossingen. Het recente onderdeel van de suite, HealthShare Provider Directory, biedt een single source of truth voor demografische en relatie-informatie. HealthShare biedt volgens InterSystems meer functionaliteit, schaalbaarheid, communicatie en beslissingsondersteuning dan ooit tevoren.

Onjuiste providergegevens hebben consequenties - voor patiënten, verzekerden en aanbieders zelf. Verkeerde telefoonnummers en locatie-informatie beperken de toegang tot zorg. Het per ongeluk kiezen van een provider buiten het netwerk kan resulteren in catastrofale rekeningen voor zorg. Onjuiste informatie die over meerdere klinische en administratieve systemen in een ziekenhuis of geïntegreerd leveringsnetwerk verspreid ligt kan een negatieve invloed hebben op efficiëntie en cashflow. Uit een beoordeling van leverancierdata bleek dat bijna 49 procent onjuiste informatie bevatte.

Als antwoord heeft InterSystems de HealthShare Provider Directory-module gecreëerd; een masterdata-beheeroplossing die het proces voor het verzamelen, consolideren en publiceren van accurate providerdata automatiseert. Het stelt gebruikers in staat om gemakkelijker aan regelgeving te voldoen, klantenservice en efficiëntie te verbeteren van elk bedrijfsproces dat up-to-date en accurate informatie over de provider vereist.

Als onderdeel van de HealthShare 2019.1-release hernoemde InterSystems ook haar vlaggenschip HealthShare-productmodule HealthShare Information Exchange naar HealthShare Unified Care Record, om de robuuste functionaliteit van de technologie beter weer te geven. De nieuwe HealthShare-release bevat ook verbeteringen aan de clinical viewer, uitgebreide HL7 FHIR-mogelijkheden en standaard analysefunctionaliteit. InterSystems HealthShare 2019.1 is per direct beschikbaar.

Partners