12-04-2019

TIBCO benoemt Dan Streetman als Chief Executive Officer

Deel dit bericht

TIBCO Software heeft aangekondigd dat Dan Streetman is benoemd tot nieuwe CEO. Streetman treedt toe tot TIBCO van BMC Software, waar hij executive vice president is van wereldwijde verkoop en marketing. De huidige CEO Murray Rode is benoemd tot vicevoorzitter van TIBCO.

Streetman brengt een uitgebreide strategische en technologische ervaring met zich mee en heeft zich ingezet voor digitale transformaties en groei-initiatieven bij verschillende bedrijven. Bij BMC Software positioneerde Streetman zich als leider in multi-cloud management en was totaal gericht op klantsucces. Eerder bekleedde hij senior functies bij softwarebedrijven zoals Salesforce, C3, Amdocs en Siebel Systems. Streetman diende ook als infanterieofficier in actieve dienst en als reservist in het Amerikaanse leger; hij nam deel aan Operation Iraqi Freedom en verdiende onder andere een Bronze Star en de General Douglas MacArthur Leadership Award.

Tijdens Rode's vijfjarige ambtstermijn als CEO lanceerde TIBCO haar Connected Intelligence Cloud en verdiepte hij de technologieportfolio van het bedrijf met verschillende overnames in markten zoals API-beheer, datavirtualisatie en data science. In 2019 werd TIBCO leider in de Forrester Wave: iPaaS en Hybrid Integration Platforms, evenals leider in het Gartner Magic Quadrant voor Data Science en Machine Learning Platforms. Als vicevoorzitter werkt Rode samen met Streetman en de raad van bestuur van TIBCO om de langetermijn platformstrategie van het bedrijf verder te ontwikkelen.

Partners