11-04-2019

IBM Cloud Private for Data beschikbaar op AWS Quick Starts

Deel dit bericht

IBM heeft de beschikbaarheid aangekondigd van IBM Cloud Private for Data op AWS Quick Starts. AWS Quick Starts worden gebouwd door AWS solutions architecten en partners om te helpen bij de implementatie van populaire technologieën op AWS, op basis van AWS-best practices voor beveiliging en hoge beschikbaarheid.

AWS Quick Starts verminderen honderden handmatige procedures tot slechts enkele stappen, zodat een productie- of testomgeving snel opgebouwd en ingezet kan worden. Met de IBM Cloud Private for Data Quick Start wordt automatisch een multi-master productie-exemplaar van IBM Cloud Private for Data geïmplementeerd in een nieuwe virtuele privécloud (VPC) op de Amazon Web Services Cloud. Een standaardimplementatie duurt ongeveer drie uur en een implementatie met hoge beschikbaarheid (HA) duurt ongeveer vier uur.

IBM Cloud Private for Data is een end-to-end data- en artificial intelligence-platform waarmee organisaties bedrijfsgegevens kunnen verzamelen, organiseren en analyseren. De open informatiearchitectuur voor AI is een geïntegreerde verzameling microservices die is gebouwd op een cloud-native architectuur, die on-premise of in de cloud is te implementeren.

IBM Cloud Private for Data kan gebruik maken van AWS-services en -functies, waaronder VPC's, Availability Zones, beveiligingsgroepen, Amazon Elastic File System (Amazon EFS) opslag en Elastic Load Balancing om een ​​betrouwbaar en schaalbaar cloudplatform te bouwen.

Meer informatie over IBM Cloud Private for Data op AWS.

Partners