12-04-2019

Information Builders kondigt partnerschap aan met TechBlocks

Deel dit bericht

Information Builders heeft een samenwerking aangekondigd met TechBlocks. Het Canadese TechBlocks is een bedrijf voor digitale productontwikkeling dat strategie, user experience design, agile development en productontwikkeling verenigt.

Om succesvol te evolueren in de digitale wereld, moeten organisaties gegevensgericht worden, op zoek naar hun informatiemiddelen om beslissingen te nemen en uiteindelijk een voorsprong op de concurrentie te bieden. Tegelijkertijd staan ​​bedrijven onder enorme druk om ervoor te zorgen dat ze de maximale waarde halen uit hun technologie-investeringen.

TechBlocks helpt bedrijven om datagedreven te worden, door bedrijfsbehoeften om te zetten in een BI-strategie en programmavereisten, en vervolgens te helpen bij het evalueren en invullen van leemtes in hun implementatie. Hierdoor organisaties hun investeringen in het Information Builders-platform maximaliseren. TechBlocks gaat samenwerken met klanten van Information Builders in Noord-Amerika die Omni-Gen, iWay en WebFOCUS gebruiken.

Partners