05-04-2019

E-mergo wint aanbesteding Business Intelligence Royal Schiphol Group

Deel dit bericht

E-mergo heeft de Europese aanbesteding van Royal Schiphol Group voor het beheren en ontwikkelen van QlikView gewonnen. E-mergo zal Schiphol vanaf 1 april voor een periode van minimaal drie jaar ondersteunen.

Schiphol Group is eigenaar en exploitant van Amsterdam Airport Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Lelystad Airport en bezit 51 procent van de aandelen in Eindhoven Airport. De Schiphol Group heeft gekozen voor een Business Intelligence oplossing met QlikView, Platformmanager en het Qlik Enterprise Support Network.

Meerdere Business Intelligence dienstverleners schreven zich in voor de openbare aanbesteding. E-mergo scoorde hoog op criteria voor kennis, kwaliteit en innovatie. E-mergo is al langere tijd partner van Schiphol op het gebied van BI en kijkt er naar uit om deze samenwerking met de nieuwe overeenkomst voort te zetten. Enkele belangrijke pijlers van deze samenwerking zijn de vergroting van (het niveau van) data literacy binnen Schiphol en het bevorderen van self-service BI mogelijkheden met behulp van Qlik Sense. Met de gunning van deze aanbesteding wordt E-mergo verantwoordelijk worden voor het beheer en de ontwikkeling van QlikView dashboards en Qlik NPrinting rapportages binnen Schiphol.

Partners