29-03-2019

SAS in top 10 Best Workplaces 2019 van Nederland

Deel dit bericht

SAS behaalde de zesde plaats op de lijst van Best Multinational Workplaces 2019 van Nederland. De lijst die begin deze week bekend werd gemaakt, is samengesteld op basis van onderzoek van Great Place to Work. SAS bereikte deze hoge positie vanwege de vriendelijke werkomgeving, goede faciliteiten en arbeidsvoorwaarden, prima balans tussen werk en prive, en het grote gevoel van trots tegenover de organisatie.  
 
Heere Blokhuis, Country Sales Leader bij SAS Nederland, is trots dat SAS tot de top van de beste Nederlandse werkgevers wordt beoordeeld. “Onze kracht is de combinatie van mensen, passie en technologie. Deze beoordeling is opnieuw een erkenning van onze focus op medewerkers en onze visie dat tevreden medewerkers de beste garantie zijn voor een optimale inzet, creativiteit en innovatie. Een belangrijke voorwaarde om mee te doen aan de Great Placet to Work is om jezelf, je team en de organisatie te blijven verbeteren. We blijven streven naar verbetering door verandering.”
 
Vertrouwen is de essentie
Een ‘Best Workplace’ is volgens Babeth Hendriks, Senior Business Partner Human Resources, een organisatie waar je vertrouwen hebt in de mensen met wie je werkt, trots bent op je baan en plezier hebt met collega’s. “Het zijn niet de arbeidsvoorwaarden of het salaris dat een organisatie onderscheidend maakt als werkgever. Het draait om vertrouwen, trots en plezier. In tijden van employee experience, zelfsturing en schaarste op de arbeidsmarkt worden aspecten als organisatiecultuur, vertrouwen en mensen centraal zetten in onze organisatie nog belangrijker. Dit sluit goed aan op de kernwaarden van SAS.”
 
Babeth vervolgt dat het grote gevoel van trots onlosmakelijk verbonden is met SAS. “We vertrouwen in de kracht van onze mensen. ‘If you treat your employees like they make a difference, they will make a difference’ is één van de gelouterde uitspraken van onze oprichter Jim Goodnight. Dit laatste is natuurlijk van groot belang voor onze klanten, die ervaren dit uiteraard ook. Aan de telefoon, bij ons op locatie, of op hun eigen kantoor. Het resultaat laat zich raden, klanten blijven behouden en de basis is gelegd om nieuwe successen te boeken. Succes bindt en geeft vertrouwen in de toekomst.”
 
Great Place to Work
Great Place to Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de antwoorden van medewerkers op een vragenlijst van 58 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid wordt een organisatie gecertificeerd. De hoogst scorende organisaties zijn erkend met de titel Best Workplace. Jaarlijks doen wereldwijd 6.000 organisaties mee aan dit onderzoek, die circa 12 miljoen medewerkers representeren. Kijk op www.greatplacetowork.nl voor informatie over het onderzoek en voor de volledige lijst.

Tags:

Arbeidsmarkt, ICT

Company:

SAS

Partners