13-03-2019

Adapt stelt Andry Klumpert aan als Leader van Adapt Analytics

Deel dit bericht

Andry Klumpert neemt per direct als Leader de eindverantwoordelijkheid voor Adapt Analytics, onderdeel van de Adapt Groep. Hij neemt de taken over van Clemens Huis in 't Veld, die zich volledig gaat richten op het uitdragen van het Adapt organisatieconcept.

Andry Klumpert gaf voorheen leiding aan diverse business units van DPA. Binnen DPA was hij sinds 2017 directeur en medeoprichter van P.A. Jones. “Bedrijven binnen de Adapt Groep hebben een omgekeerde hiërarchie. Het zijn de professionals die waarde creëren. Daarom beslist iedereen bij Adapt Analytics mee, en deelt ook in de resultaten. We maken geld en tijd vrij voor ieders professionele ontwikkeling, of dat nu een opleiding is of het ontwikkelen van nieuwe toepassingen binnen onze toegepaste R&D omgeving. Als Leader van Adapt Analytics zie ik het als een geweldige uitdaging om iedereen binnen Adapt Analytics in staat te stellen het beste uit zichzelf te halen en samen op zoek te gaan naar Thought Leadership in de Analytics markt”, aldus Klumpert.

De aanstelling van Andry Klumpert stelt zijn voorganger, Clemens Huis in ‘t Veld in staat zich volledig te richten op de rol van Founder, Adapt Groep. Eerder was Clemens Huis in ‘t Veld directeur van FastFlex (sourcing en payroll) en mede-oprichter van QNH Consulting (nu Ilionx).

Partners