05-03-2019

Jan Veldsink spreekt over Machine Learning op DW&BI Summit

Deel dit bericht

Jan Veldsink presenteert op woensdag 27 maart tijdens de DW&BI Summit 2019 een lezing over de implementatie en acceptatie van schaalbare Machine Learning oplossingen. In deze sessie legt Jan Veldsink (Lead Artificial Intelligence en Cognitive Technologies bij Rabobank) uit hoe je de organisatie op orde kunt krijgen voor Machine Learning-projecten.

In grote organisaties kan de toegang tot en het gebruik van alle juiste en relevante data een uitdaging zijn. In deze presentatie zal Veldsink uitleggen hoe de problemen die zich voordoen, kunnen worden opgelost en hoe de ontwikkelingscyclus kan worden georganiseerd, van development via testen tot in productie nemen. Ook zal hij laten zien hoe hij BigML heeft gebruikt en hoe de aanwezigen BigML in hun strategie kunnen inpassen.

Jan Veldsink MSc is een creatieve en energieke nieuwe denker, met passie voor technologie en mensen. Hij is spreker, senior adviseur, trainer en coach gespecialiseerd in kunstmatige intelligentie (AI) en intuïtieve interventies in organisaties. Zijn expertisegebieden zijn kunstmatige intelligentie, cyberbeveiliging, systeemdenken, serious gaming en innovatie.

BOAS Platina Sponsor
Jan Veldsink spreekt tijdens de DW&BI Summit namens BOAS, Platina Sponsor van de Datawarehousing & Business Intelligence Summit. BOAS is opgericht door Bert Oosterhof, onafhankelijk adviseur op het gebied van data-architecturen, data management, Big Data-projecten en productevaluaties. Bert Oosterhof is momenteel actief als lid van de Raad van Advies bij enkele innovatieve startups en levert ook technologisch adviesdiensten. Bedrijven die van zijn expertise gebruik maken zijn onder andere: Klarrio, Trifacta, Synerscope, BigML and Immuta.

Uitgebreid programma
De Datawarehousing & Business Intelligence Summit vindt plaats op 27 en 28 maart 2019 in het Van der Valk Hotel, Utrecht. De zesde editie van de DW&BI Summit biedt net als voorgaande jaren weer een uitgebreid tweedaags programma met lezingen door sprekers uit het Business Intelligence-vakgebied als Keith McCormick, Martin Kersten, Nigel Turner, Kent Graziano, Lawrence Corr, Rick van der Lans, Lex Pierik en Rutger Rienks. Wederom een ijzersterke line-up van sprekers die graag hun kennis en ervaring met u delen. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn onder andere Database Technologie, Analytics, Datawarehousing, Data modeling, Data storytelling, Machine Learning, Datakwaliteit en nog veel meer.

Over DWBI Summit
De Datawarehousing & Business Intelligence Summit wordt jaarlijks georganiseerd door Adept Events en is inhoudelijk verbonden aan BI-Platform.
Meer informatie: www.dwbisummit.com

Partners