01-03-2019

SQream en DDN Storage bieden GPU-accelerated analytics

Deel dit bericht

SQream, ontwikkelaar van een GPU-accelerated datawarehouse, en DataDirect Networks (DDN), aanbieder op het gebied van storage, hebben een oplossing aangekondigd die gebruikers een ongeëvenaard gebruiksgemak biedt voor grootschalige datawarehouse-analyses.

De oplossing is gebaseerd op de A³I-referentiearchitectuur van DDN en SQream DB. Hiermee kunnen eindgebruikers de prestaties van geavanceerde zakelijke query's efficiënt optimaliseren zonder complexiteit. Wereldwijd beginnen bedrijven de uitdaging te begrijpen van effectieve analyse van hun steeds groter wordende datastores. Voor veel gebruikers is de enorme hoeveelheid data de capaciteit van traditionele datawarehouses ontgroeid. Ondernemingen moeten naar nieuwe architecturen kijken die hen in staat stellen om snel en rechtstreeks toegang te krijgen tot de datasets en deze te analyseren en extraheren.

De A³I-referentiearchitectuur van DDN omvat alle infrastructuur die nodig is voor een turn-key, GPU-accelerated analyticssysteem. De A³I-oplossing, die bestaat uit het op AI200 NVMe gebaseerde opslagsysteem van DDN, de NVIDIA DGX-1 Deep Learning Server en de switching-infrastructuur, gebruikt de kracht van parallellisme om het in SQream DB gevonden potentieel volledig te ontgrendelen. Met de gecombineerde oplossing kunnen bedrijven meer data sneller en tegen aanzienlijk lagere kosten analyseren dan met traditionele datawarehouses.

Complete oplossing
Volgens CMO David Leichner van SQream is er een enorme synergie in de samenwerking met DDN. “Door de beste hardware te combineren met onze databaseversnellingstechnologie, kunnen we meer mogelijkheden voor zakelijke inzichten bieden. Door de samenwerking met DDN bieden we klanten een complete oplossing die hen helpt analytische prestaties te maximaliseren terwijl ze complexiteit en risico minimaliseren, zodat ze met vertrouwen tegemoet kunnen komen aan hun veranderende bedrijfsbehoeften."

Om meer details over de oplossing te delen organiseren DDN, SQream en analistenbureau 451 Research een gratis webinar, "Accelerating Analytics at Scale for Higher Quality Business Decisions", op donderdag 7 maart 2019 om 9:00 uur PST.

CMO David Leichner van SQream presenteert een lezing tijdens de Data Warehousing & Business Intelligence Summit op 27 maart; How Three Enterprises Turned Their Big Data into Their Biggest Asset.

Partners