25-02-2019

BOARD door BARC benoemd als Market Leader for Planning & BI

Deel dit bericht

BOARD International is door BARC uitgeroepen tot marktleider in het 2019 Score Integrated Planning and Business Intelligence DACH report. Het rapport benadrukt dat de naadloze integratie van planning en BI-functionaliteit in een gemeenschappelijk platform essentieel is voor de optimale ondersteuning van het bedrijfsmanagement.

Om de positionering van leveranciers te bepalen, evalueert BARC hun portfolio en marktpositie op basis van criteria zoals het scala aan geboden functionaliteit van de oplossing, gebruiksgemak, verkoopcijfers, marketing, ontwikkelingsstrategie, financiële prestaties en klanttevredenheid.

BOARD is een all-in-one platform dat analyse-, simulatie- en planningsmogelijkheden biedt via een drag-and-drop interface. Sterke punten volgens BARC zijn de flexibiliteit in de ontwikkeling van strak geïntegreerde BI- en CPM-applicaties, de gebruikersgerichte ontwikkelomgeving en de positieve feedback van klanten voor gebruiksgemak en flexibiliteit, die is ontvangen in de meest recente BARC BI survey.

CEO en oprichter Giovanni Grossi van BOARD International benadrukt: "Sinds onze oprichting hebben we de voordelen van het verenigen van BI en planningsfunctionaliteit verkondigd en BOARD is altijd ontwikkeld met dit principe in gedachten. Ik ben erg blij met deze erkenning van BARC en ook om te zien dat de markt steeds meer de voordelen ziet van een uniforme aanpak.”

BARC’s 2019 Score Integrated Planning and Business Intelligence DACH report.

Company:

Board, BARC

Partners