14-02-2019

SynerScope beschikbaar in de Microsoft Azure Marketplace

Deel dit bericht

SynerScope heeft de beschikbaarheid aangekondigd van haar producten Ixiwa en Iximeer in de Microsoft Azure Marketplace. SynerScope-klanten kunnen nu profiteren van de schaalbaarheid, hoge beschikbaarheid en beveiliging van Azure, met een gestroomlijnde implementatie en beheer. Het in Helvoirt gevestigde SynerScope is innovator in big data informatietechnologie.

CEO Jan-Kees Buenen van SynerScope is blij om deel uit te maken van de Microsoft Azure Marketplace. “Voor ons betekent het de volgende stap in onze ontwikkeling en bevestigt dat we in een marktbehoefte vervullen. Waar andere aanbieders zich richten op de bouw van een data lake, concentreren wij ons erop dat data lake tot waarde te brengen door data extreem snel bij gebruikers in zoveel mogelijk facetten van een organisatie te krijgen.” Sajan Parihar, directeur Microsoft Azure Platform bij Microsoft, is verheugd om de Ixiwa- en Iximeer-oplossingen van SynerScope te verwelkomen op de Microsoft Azure Marketplace.

SynerScope wil als innovator permanent grenzen verleggen in big data-informatietechnologie, door met meerdere soorten en enorme hoeveelheden gestructureerde en ongestructureerde data tegelijk te werken.

Meer informatie: SynerScope

Partners