08-02-2019

Peter den Haan (IBM) spreekt op DW&BI Summit 2019

Deel dit bericht

Peter den Haan presenteert op donderdag 28 maart tijdens de DW&BI Summit 2019 een lezing over AI en Business Intelligence. In deze sessie bespreekt hij technieken en technologie voor effectief (meta)databeheer en gegevensverwerking voor meer divers wordende datalandschappen. Ook komt een passende governance-aanpak die geavanceerde functies van Business Intelligence en Insight Exploration ondersteunt aan bod.

Peter den Haan is een ervaren Technical Sales Manager en verantwoordelijk voor de technische verkoopactiviteiten binnen IBM Analytics & Cloud in Nederland. Hij houdt zich bezig met thema's zoals Data Science en AI, Big Data, Information Governance, Datawarehousing, Business Intelligence als ook Digital Business Automation. Hij heeft ruime ervaring op het gebied van data science, applicatie architecturen, en natuurlijke taal intelligentie. Den Haan leidt technische teams met een primaire focus op klanttevredenheid en klantsucces en werkt daarbij actief samen met grote bedrijven op geavanceerde gebieden van technologie en solution design.

Uitgebreid programma
De Datawarehousing & Business Intelligence Summit vindt plaats op 27 en 28 maart 2019 in het Van der Valk Hotel, Utrecht. De zesde editie van de DW&BI Summit biedt net als voorgaande jaren weer een uitgebreid tweedaags programma met lezingen door sprekers uit het Business Intelligence-vakgebied als Keith McCormick, Martin Kersten, Nigel Turner, Kent Graziano, Lawrence Corr, Rick van der Lans, Lex Pierik en Rutger Rienks. Wederom een ijzersterke line-up van sprekers die graag hun kennis en ervaring met u delen. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn onder andere Database Technologie, Analytics, Datawarehousing, Data modeling, Data storytelling, Machine Learning, Datakwaliteit en nog veel meer.

Over DWBI Summit
De Datawarehousing & Business Intelligence Summit wordt jaarlijks georganiseerd door Adept Events en is inhoudelijk verbonden aan BI-Platform.

Meer informatie: www.dwbisummit.com

Partners