06-02-2019

Alteryx kondigt Premier Status aan van wereldwijde partners

Deel dit bericht

Alteryx maakte bekend dat wereldwijd 25 organisaties de Premier Status voor 2019 behaalden binnen het Alteryx Partner Program. Premier Status is het hoogste prestatieniveau voor reseller-, consulting- en integratiepartners die een bewezen staat van dienst hebben in het leveren van waarde aan Alterx-klanten. Het Nederlandse Infotopics maakt deel uit van de selectie.

Premier Partners voegen waarde toe voor Alteryx-klanten via hun netwerk van getrainde consultants, analytische ondersteuning en diepgaande technische expertise in hun respectieve markten. De reeks diensten, waaronder training en ondersteuning, workflow en modelontwikkeling en het delen van best practices, helpen volgens Alteryx organisaties hun analytics-inspanningen te professionaliseren en ondersteunen de wereldwijde groei van de Alteryx-gemeenschap.

In de EMEA-regio Alteryx erkent de volgende Premier Partners: Concentra (U.K.), Continuum (Jersey), The Information Lab (U.K.), Infotopics B.V. (Nederland), Inviso (Denemarken), Javelin Group, onderdeel van Accenture Strategy.

Partners