06-02-2019

HAL24K voegt Alan Nance toe aan Advisory Board

Deel dit bericht

HAL24K benoemt Alan Nance als vijfde lid van de Advisory Board. Nance is ervaren in succesvolle internationale businesstranformaties van onder andere ING Bank en Philips.

Alan Nance heeft uitgebreide kennis op het gebied van disruptieve technologieën in sectoren die grote veranderingen doormaken. Hij heeft bovendien diepgaande expertise van businesstransformaties die zijn gebaseerd op digitale technologie.
Momenteel is Nance ook Executive Vice-President van Virtual Clarity, een bedrijf gespecialiseerd in digitale transformatie van grotere organisaties. Hij is ook adviseur voor Finnish Oil Corporation Neste en UBM. In het verleden was Nance Vice-President of Technology Transformation van Philips en Chief of Technology Staff van ING Bank.

Versnellen van digitale transformatie
Nance gelooft dat data-analytics een essentieel onderdeel is van elke digitale transformatie. “Het platform van HAL24K levert grotere organisaties dan ook enorme kansen op. De geavanceerde technologie heeft zich bovendien bewezen en is kosteneffectief. Ik geloof dan ook dat HAL24K elke organisatie bij het versnellen van de eigen digitale transformatie kan helpen, en zowel aan de organisatie zelf als aan klanten toegevoegde waarde biedt.”
Alan Nance sluit zich aan bij de overige leden van de Advisory Board, waarvan ook Wouter Deelman, Robert van Gasteren, Gerrit Schipper en Wim Obbens deel uitmaken.

Partners