05-02-2019

Vodafone introduceert Vodafone Business

Deel dit bericht

Vodafone Business is de nieuwe naam die Vodafone wereldwijd gebruikt om te communiceren over al haar activiteiten op de zakelijke markt. Hiermee pakt het bedrijf duidelijker en doeltreffender haar rol als partner voor het bedrijfsleven.

Zakelijke klanten hebben grote uitdagingen op het gebied van digitale transformatie, data-gedreven ondernemen en slimmer, mobieler werken. Vodafone Business wil een geschikte partner zijn om met haar gerichte service en expertise juist deze uitdagingen van het bedrijfsleven aan te pakken.

Directeur zakelijke markt John van Vianen bij VodafoneZiggo verklaart dat met Vodafone Business als verzamelnaam het bedrijf krachtiger kan communiceren over producten en diensten, zoals slim werken, Internet of Things (IoT), service en entertainment. “Wij ondersteunen klanten om het beste uit hun business te halen, door onze kennis, expertise en oplossingen beschikbaar te stellen. Wereldwijd voert Vodafone vanaf nu deze naam, dat vergroot onze zichtbaarheid en herkenbaarheid", aldus Van Vianen.

Meer informatie over Vodafone Business.

Tags:

ICT, Telecom

Company:

Vodafone

Partners