31-01-2019

Team Data Scientists lanceert Pacific Data Science

Deel dit bericht

Consultancybedrijf Pacific Data Science is opgericht door een deskundig team van data scientists en software engineers in Los Angeles. Pacific Data Science heeft als doel bedrijven te helpen de voordelen van geavanceerde analyses en machine learning te realiseren. De adviesgroep bestaat uit veteranen uit de lucht- en ruimtevaartindustrie, de financiële wereld, de overheid en de gezondheidszorg, en helpt klanten om datapijplijnen op te zetten om complexe problemen op te lossen en waarde uit data te halen.

Volgens oprichter Adam Lichtl bestaat er een enorme kloof tussen een demonstratiemodel op een laptop en een robuust, real-time systeem dat veilig in de cloud draait. “Pacific Data Science is uniek omdat we geen voorverpakte doe-het-zelf-oplossing verkopen. Veeleer bieden we de flexibele expertise die nodig is om die kloof te overbruggen, zodat onze klanten niet alleen de riskante en dure leercurve hoeven te beklimmen. "

Pacific Data Science maakt gebruik van beproefde methoden en technologieën om moeilijke uitdagingen op te lossen en werkt met SQL, Python, BigQuery, TensorFlow, Hadoop, Spark en meer. Enkele voorbeelden uit de praktijk van waar het bedrijf zijn expertise biedt zijn: clusteringalgoritmen voor digitale marketingteams, dynamische prijsbepaling, patronen in gedragsgegevens identificeren en slimme fraudedetectiemethoden.

Partners