03-01-2019

Infor neemt Alfa-Beta Solutions over

Deel dit bericht

Infor heeft de overname aangekondigd van Alfa-Beta Solutions, een Nederlandse systeemintegrator. Alfa-Beta Solutions is Infor channelpartner, die zich op middelgrote en grootzakelijke bedrijven richt in de F&B-industrie in de Benelux en Duitsland. Het bedrijf heeft de afgelopen tientallen jaren diepgaande branchekennis opgebouwd, en door de overname kan Infor haar groeiende klantenbestand in de Europese voedings- en drankindustrie beter ondersteunen.

Adviesbureau Alfa-Beta Solutions is gevestigd in Arnhem en is gespecialiseerd in Infor M3 en BI. Er werken circa 70 werknemers vanuit het Nederlandse hoofdkantoor en de Duitse vestiging in Darmstadt. Alfa-Beta concentreert zich op F&B-markt, met een specialisatie in de microverticals zuivel, agrofood en klant-en-klare-levensmiddelen. Tot het klantenbestand behoren onder andere Royal A-Ware, Cono Kaasmakers, HZPC, Colbrand, Riedel, Huuskes, Roerink Food Family, Fransen Gerrits, Coroos Conserven en Jermi.

“Infor levert moderne oplossingen die zijn toegesneden op de F&B-industrie en we hebben ons de afgelopen decennia gespecialiseerd in die branche. De toenemende vraag naar gespecialiseerde F&B-oplossingen kan alleen worden ingevuld middels voorspelbare, doelgerichte en snelle implementaties met behulp van standaardsoftware en branchekennis. Door deze overname kunnen we onze methodologieën en best practices uitbreiden en verder laten groeien”, aldus Frank Resink, CEO van Alfa-Beta Solutions.

Partners